Monstrumova majka znala za ubistvo manekenke?

Izvor: Kurir, 18.Nov.2012, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrumova majka znala za ubistvo manekenke?

Policija pokušava da utvrdi da li je majka znala za sinovljev zločin ili je za njega saznala kada se narednog dana pojavila u zgradi novosadske policije

NOVI SAD - Monstrumova majka je znala za ubistvo manekenke?

Borka Musić, majka Darijana Musića (25), koji je ubio manekenku Vladislavu Červenko (25), rekla je da će biti svedok  u sudskom postupku protiv njenog sina.

- Ne bih da dajem nikakve informacije. Ne znam kakvo je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Darijanovo zdravstveno stanje. S obzirom na to da ću biti svedok u postupku, ne mogu više davati nikakve izjave - rekla je Musićeva majka.

Borka Musić je bila privedena na saslušanje u novosadsku policiju, pošto je otkriven ovaj strašni zločin.

Policija pokušava da utvrdi da li je majka znala za sinovljev zločin ili je za njega saznala kada se narednog dana pojavila u zgradi novosadske policije.

Ako se utvrdi da je znala  šta se u ponedeljak dogodilo u stanu u Novom Sadu, majka ubice bi u tom slučaju postala saučesnik.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Monstrumova majka znala za ubistvo manekenke?

Izvor: medio.rs, 18.Nov.2012

Policija pokušava da utvrdi da li je majka znala za sinovljev zločin ili je za njega saznala kada se narednog dana pojavila u zgradi novosadske policije.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.