Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Apr.2013, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrum iz Ivanče u tajnosti kremiran na groblju Lešće

Masovni ubica iz Velike Ivanče Ljubiša Bogdanović kremiran je u najstrožoj tajnosti na beogradskom groblju "Lešće", a ceremoniji koja je tom prilikom obavljena nije prisutvovao niko. Odluku o kremaciji donijela je porodica Bogdanović, koja nije htjela da se Ljubiša ukopa na zajedničkom groblju u selu kod Mladenovca u kome je počinio masakr pobivši 13 osoba. Stanovnici Velike Ivanče organizovali su i potpisivanje peticije kojom žele da se izbore za to da Bogdanovića ne sahrane na lokalnom groblju. "Niko od mojih nije ubijen, ali svejedno, sve nas je zavio u crno i ne treba da leži na našem groblju", Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/monstrum-iz-ivance-u-tajnosti-kremiran-na-groblju-lesce.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monstrum iz Ivanče u tajnosti kremiran na groblju Lešće, ceremoniji nije prisustvovao niko!

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2013

Masovni ubica iz Velike Ivanče Ljubiša Bogdanović kremiran je u najstrožoj tajnosti na beogradskom groblju "Lešće", a ceremoniji koja je tom prilikom obavljena nije prisutvovao niko.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.