Monopol poklanja prave pare za svoj rođendan

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Feb.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Monopol" poklanja prave pare za svoj rođendan

Popularna društvena igra „Monopol" ove godine slavi 80 godina i tom prilikom predstavništvo kompanije „Hazbro" u Francuskoj odlučilo da u jedan broj kutija ubaci prave novčanice. Od 30.000 kutija „Monopola" sa naljepnicom „80 godina" koje će se naći na tržištu, 80 će imati specijalni poklon za kupce: u 69 biće ubačene novčanice u iznosu od 150 evra, u 10 novčanice ukupne vrijednosti 300 evra, a u jednoj će se kriti pravi džekpot od 20.580 evra! „Željeli smo da smislimo >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << nešto posebno za ovaj jubilej, a kada smo pitali igrače u Francuskoj, oni su nam rekli da bi voljeli da u kutiji bude pravi novac", navela je predstavnica „Hazbroa". Kompanija godišnje u Francuskoj proda 500.000 kutija „Monopola", a od kada je ta igra izmišljena 1935. godine, prodato je više od 275 miliona primeraka širom svijeta. „Monopol" je preveden na 47 jezika i prodaje se u 114 zemalja, a računa se da ga je dosad igralo milijardu ljudi. (Agencije)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Bekjarev: Osećam se bedno kao i svaki pravi zvezdaš!

Izvor: Večernje novosti, 03.Feb.2015

IVAN Bekjarev od septembra prošle godine do juna ove slavi 50 godina profesionalnog bavljenja glumom. I zato je dao gas do daske. U pozorištu "Slavija" režirao je "Ujež" Branislava Nušića, adaptirao je taj komad a igra i glavnu ulogu. U teatru "Madlenijanum" biće izvedena opereta "Bečka krv",...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.