Modriča: Pronađeno UGLJENISANO TELO muškarca

Izvor: Blic, 23.Okt.2017, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modriča: Pronađeno UGLJENISANO TELO muškarca

Nedeljko M. nađen je mrtav u pomoćnom objektu u mestu Pećnik kod Modriče. Nezvanično saznajemo da je požar primetila policijska patrola tokom redovnih zadataka i obilazaka terena.

- Službenici Policijske stanice Modriča zajedno sa protivpožarim inspektorom Policijske uprave Doboj obavili su uviđaj na licu mesta gde je iz za sada nepoznatih razloga u toku noći između subote i nedelje izbio požar u pomoćnom objektu čija je unutrašnjost u potpunosti izgorela. Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << intervencije vatragasne jedinice u unutrašnjosti objekta nađeno je ugljenisano telo N.M. koji je koristio za stanovanje – rekli su u PU Doboj.

Po prvim informacijama, pretpostavlja se da se radi o nesrećnom slučaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pronađeno ugljenisano tijelo muškarca

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2017

MODRIČA - Ugljenisano tijelo muškarca N.M. pronađeno je u pomoćnom objektu, koji je izgorio u požaru u mjestu Pećnik, opština Modriča, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj...Iz policije navode da je požar u pomoćnom objektu, kojeg je preminuli koristio za stanovanje, izbio tokom noći sa...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.