Mnogi su bili vrlo iznenađeni: Irina Šajk bez šminke

Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Feb.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogi su bili vrlo iznenađeni: Irina Šajk bez šminke

Ruska manekenka Irina Šajk objavila je fotografiju bez šminke na svoj Instagram profil. Irina je oduševila pratioce na fotografiji na kojoj je bez trunke šminke. Naime, dvadesetdevetogodišnja manekenka izgleda besprekorno, a mnogi su komentarisali da je mnogo ljepša bez šminke i u prirodnom izdanju. Inače, Irina je prije dva mjeseca raskinula vezu sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom navodno zbog njegove preljube. Sada kaže da očekuje "lojalnog" muškarca u svom životu. (Super žena)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Sa ili bez šminke, ona je savršena

Izvor: Svet, 23.Feb.2015, 10:01

Prelepa Ruskinja Irina Šajk jedna od najlepših zvezdi današnjice. Bilo da je je sređena i pod šminkom ili bez ali i bez jedne trunke Irina ostavlja bez daha. . Ovog puta je obradovala svoje pratioce fotkom za dobri jutro na kojoj nema ni traga dodatnom ulepšavanju, a mnogi su komentarisali da je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.