Izvor: Blic, 23.Okt.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi banjalučki plivač pokorio Dubai: Nikola Bjelajac zasijao čak tri puta zlatom!

Banjalučki plivač i član plivačkog kluba "Olymp", Nikola Bjelajac, uspeo je da obori sve lične rekorde i osvoji tri zlata i jednu bronzu na Međunarodnom plivačkom mitingu u Dubaiju.

U konkurenciji 500 takmičara svih uzrasnih kategorija uspeo da obori sve lične rekorde i osvoji tri zlata i bronzu.

Zlatne medalje je osvojio u disciplinama : 50m delfin (25.49), 50m slobodno (22.99),  100m slobodno (51.67), dok je treći bio u disciplini 100m delfin (59.29). >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Veoma sam zadovoljan ostvarenim rezultatima i očekujem da će Nikola biti još bolji u narednom periodu, jer je mnogo rada i energije uloženo u proteklom periodu - rekao je Nikolin trener Miodrag Čeko.

Naredno takmičenje koje očekuje Nikolu  je “Serbia Grand Prix”, koje će biti održan početkom novembra u Zrenjaninu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bjelajcu tri zlata i bronza u Dubaiju

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2016

Nikola Bjelajac, osamnaestogodišnji plivač banjalučkog Olimpa, imao je odlične nastupe na mitingu "International Hamilton Aquatics meet" u Dubaiju, gdje je u petak i subotu osvojio tri zlatne medalje i jednu bronzanu...Trijumfovao je u disciplinama 50 metara delfin (25.49 sekundi), 50 metara slobodno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.