Milićev taksista odbio nagodbu

Izvor: Cafe.ba, 11.Sep.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićev taksista odbio nagodbu

BEOGRAD - Tužilaštvo je potpisalo sporazume o priznanju krivice sa petoro prijatelja Marka Milićeva, osumnjičenog za izazivanje nesreće u kojoj je stradao Luka Jovanović.

RTS-u je u Trećem osnovnom tužilaštvu potvrđeno da su osumnjičeni priznali da su učinili krivično djelo neotklanjanja opasnosti i pristali na kazne kućnog zatvora. Sporazum o priznanju krivice odbio je taksista Saša Janković, prenosi B92.

Kako je javio RTS, po tom sporazumu, Tamara Bogdanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << dobiće 10 mjeseci kućnog zatvora, Milica Novanković osam, Bojana Petrović četiri meseca, a Nikola Lepen i Dana Manevski po šest mjeseci kućnog zatvora.

Sutra bi trebalo da budu potvrđeni ti sporazumi i donijeta presuda.

Marko Milićev osumnjičen da je krajem jula u Beogradu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Luka Jovanović, saslušan je 9. septembra u Trećem Osnovnom sudu u Beogradu poslije čega je odlučeno da ostaje u pritvoru.

Saobraćajna nesreća u kojoj je stradao Luka Jovanović dogodila se 25. jula na Brankovom mostu.

Tada je na Jovanovića koji je s prijateljima na mostu gurao pokvaren automobil, naliteo "mini kantrimen" kojim je upravljao Milićev.

Automobil se nije zaustavio nakon nesreće, a povrđeni Jovanović je umro dan kasnije u Urgentnom centru.

Marko Milićev je otputovao iz Srbije poslije nesreće i bio u Turskoj i Kini, gdje je i uhapšen.

Deportovan je iz Kine u Srbiju u nedjelju, 7. septembra poslije čega je prebačen u Okružni zatvor u Beogradu.

Uz Milićeva koji se tereti za teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja i nepružanje pomoći licima u saobraćajnoj nesreći, u pritvoru je još šestoro osumnjičenih za pomaganje posle izvršenog krivičnog djela.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.