Izvor: Cafe.ba, 24.Feb.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mektić u Beču: Nijedna zemlja pojedinačno se ne može izboriti s problemom migracija

Bosna i Hercegovina je spremna da učestvuje u svim regionalnim inicijativama koji će doprinijeti povećanju sigurnosti i rješavanju problema migracija preko Zapadnog Balkana, istakao je ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić u Beču, gdje je danas na inicijativu ministra unutrašnjih poslova Republike Austrije Johanne Mikl-Leitner i ministra vanjskih poslova Sebastiana Kurza održana ministarska konferenciju o zajedničkom upravljanju migracijama.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Mektić: Neophodno zajedničko evropsko rješenje za izbjegličku krizu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2016

BEČ - Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić danas je u Beču, na ministarskoj konferenciji o zajedničkom upravljanju migracijama, izrazio spremnost BiH da učestvuje u svim regionalnim inicijativama koje će doprinijeti povećanju bezbjednosti i rješavanju problema migracija preko zapadnog Balkana...Mektić...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.