Mektić: Vlast RS zna da Orić kontroliše SDA u Srebrenici

Izvor: Blic, 20.Okt.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mektić: Vlast RS zna da Orić kontroliše SDA u Srebrenici

Član Glavnog odbora SDS i ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić komentarisao je danas izjavu Bakira Izetbegovića da je njegov otac Alija ostavio BiH u amanet Redžepu Erdoganu.

- To što je njegov babo ostavio u amanet, neka ogradi i odmah prepiše Erdoganu. Ni korak više u BiH ni on ni njegov babo ne mogu nikome ostavljati u amanet. To ne odgovara ni Bošnjacima, a Srbima neću ni da komentarišem - rekao je danas Mektić.

On je zamerio i što vladajuća većina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Narodnoj skupštini nije osporila izveštaj o radu VSTS BiH, u kontekstu oslobađajuće presude Naseru Oriću.

- Toliko o njihovoj brizi za ratne zločone. Oni su sa Orićem u Srebrenici. Svi znaju da Orić kontroliše SDA u Srebrenici. Samo lažu! Kao što nisu učestvovali u proteklom ratu, tako ih sada nije briga za RS - kaže Mektić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mektić: Nemamo mi ništa ni sa Erdoanom, ni sa Izetbegovićevim ocem

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2017

BANJALUKA - Dragan Mektić, član Glavnog odbora Srpske demokratske stranke i ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine, održao je danas pres-konferenciju na kojoj je, između ostalog, komentarisao jučerašnju izjavu člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića da je njegov otac Alija Izetbegović...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.