Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Maj.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekdonalds uveo "mekćevape"

Rumunska filijala američkog lanca brze hrane "Mekdonalds" od danas kupcima nudi novi proizvod "mekćevape", saopštila je ta kompanija. Ćevapi, popularno jelo na čitavom Balkanu, u Bugarskoj se nazivaju "mititej" ili "mič", pa će se Mekdonaldsova verzija zvati "mekmič", a prodavaće se u verziji sendviča sa ćevapima i senfom, prenio je sajt "Balkan insajt". Taj novi proizvod je dio kampanje "Rumunska nedjelja", koju je pokrenula rumunska filijala Mekdonaldsa, a u ponudi se takođe našao sendvič sa svinjetinom i renom, koji se prodaje pod nazivom "mekpork". "Mekmič" će koštati 4,5 leva (jedan evro), a "mekpork" 9,9 leva (nešto više Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/zanimljivosti/mekdonalds-uveo-mekcevape.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćevapi u Mekdonaldsu

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Maj.2013

Rumunska filijala američkog lanca brze hrane "Mekdonalds" od danas kupcima u Bugarskoj nudi novi proizvod - "mekćevape", saopštila je ta kompanija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Bugari jedu mekćevape

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Maj.2013

SOFIJA - Rumunska filijala američkog lanca brze hrane "Mekdonalds" od danas kupcima nudi novi proizvod - mekćevape, saopštila je ta kompanija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Mekdonalds u Bugarskoj uveo "mekćevape"

Izvor: Blic, 01.Maj.2013

Rumunska filijala američkog lanca brze hrane "Mekdonalds" od danas kupcima nudi novi proizvod - "mekćevape", saopštila je ta kompanija...Ćevapi, popularno jelo na čitavom Balkanu, u Bugarskoj se nazivaju "mititej" ili "mič", pa će se Mekdonaldsova verzija zvati "mekmič", a prodavaće se u verziji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.