Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Mar.2013, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"McDonald's" u Mostaru zatvara restoran

"McDonald's" restoran u Mostaru će, zbog višemjesečnih prijetnji, pokušaja reketa, ucjena te, na kraju, zahtjeva da se poštuju pravilnici tzv. Herceg-Bosne, poduzeti radikalan korak i, najvjerovatnije, zatvoriti svoj restoran, saznaje "Dnevni avaz". "Državnim istražnim organima uputili smo sve dokumente u kojima se od "McDonald'sa" decidno traži novac, a da bi prestale ucjene i kontinuirani napadi na naš rad u tom gradu. Zbog interesa istrage detalje vam ne mogu dati. Svakodnevno primamo prijetnje, ali nećemo pristati na reketiranje, ulazak u mrežu korupcije niti politička potkusurivanja, čak i pod cijenu zatvaranja našeg restorana", istakao je Adi Hadžiarapović, direktor Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/mcdonald-s-u-mostaru-zatvara-restoran.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državni reket zatvara mostarski Mek?

Izvor: Mondo, 08.Mar.2013

"Mekdonalds" će u Mostaru, zbog višemesečnih pretnji, pokušaja reketa, ucena i na kraju, zahteva da se poštuju pravilnici tzv. Herceg-Bosne, preduzeti radikalan korak i, najverovatnije, zatvoriti svoj restoran..."Državnim istražnim organima uputili smo sve dokumente u kojima se od "Mekdonaldsa"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.