Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Feb.2013, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mark Entoni u vezi sa bogatom nasljednicom

Pjevač Mark Entoni je u Kaliforniji viđen u šetnji s Kloi Grin, ćerkom britanskog mogula i vlasnika "Topšopa" Ser Filipa Grina, prenose agencije. Bogata nasljednica je 23 godine mlađa od Antonija, piše Blic. Poslije braka sa Dženifer Lopez poznati pjevač je bio u vezi sa nekoliko ljepotica, a sa Kloi je viđen u Diznilendu gdje je bio sa djecom.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Mark Entoni predstavio svoju 23 godine mlađu devojku

Izvor: Svet, 28.Feb.2013

Nakon razvoda od Dženifer Lopez, Mark Entoni nije gubio vreme već je odmah ušao u vezi sa manekenkom Šenon De Limom. Nakon što je s njom raskinuo pre mesec dana, pevač nije gubio vreme pa je njegova nova izabranica 21-godišnja Kloi Grin. Njh dvoje viđeni su ove nedelje u Diznilendu a bili su...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.