Marinko Madžgalj: Ljudi, dobro sam

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Avg.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinko Madžgalj: Ljudi, dobro sam

Samo tri dana poslije operacije, ekipa "Blica" posjetila je poznatog glumca i uvjerila se da se uspješno oporavlja. "Nije ni vrijeme ni mjesto da pričamo", rekao je poznati glumac. Na pitanje kako se osjeća poslije operacije, rekao je samo kratko: „Dobro sam". Novinari "Blica" pokušali su od njega da saznaju šta mu se zapravo dogodilo i zbog čega mu je u četvrtak uveče pozlilo, ali on nije želio previše da priča, samo je odmahivao glavom uz kratko: "Ne bih o tome, stvarno..." Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << jakih bolova u stomaku, glumcu je hitno operisan pankreas u četvrtak uveče. Na pitanje da li zna koliko će ostati u bolnici, rekao je: „Stvarno ne znam". Iako je malo rekao, bilo je sasvim dovoljno. Fino, tiho i kulturno je porazgovarao. U posjete mu dolaze brojni prijatelji i kolege. Sa glumcem najviše vremena provodi njegova djevojka Lana Sekulić. Inače, kako "Blic" saznaje, Marinko čeka da mu saopšte šta je još potrebno uraditi od analiza i da li će morati na još neku operaciju kako je već počelo da se spekuliše u medijima. (BLLIVE, foto: Youtube)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Marinko Madžgalj: Ljudi, dobro sam!

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2015

BEOGRAD - Glumac Marinko Madžgalj se uspješno oporavlja poslije operacije u KBC Bežanijska kosa u Beogradu...Na pitanje kako se osjeća poslije operacije, rekao je: „Dobro sam“...Zbog jakih bolova u stomaku, glumcu je hitno operisan pankreas u četvrtak uveče...Na naše pitanje da li zna koliko...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.