Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Sep.2012, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magična "Noć istraživača" u Banjaluci

Banjaluka se u petak pretvorila u veliki istraživački centar u kojem su se spojili nauka i zabava, igre i strast, magično i stvarno. Manifestacija "Noć istraživača", koja na zabavan način predstavlja nauku, održana je prvi put u Banjaluci i privukla je pažnju velikog broja građana. Pod motom "Nauka je magija" na tri lokacije, u parku Petar Kočić, na Trgu Krajine i Banj Brdu, predstavili su se mnogobrojni istraživači i naučnici, naučni instituti, firme i organizacije. Naučnici iz Bosne i Hercegovine, regiona i Evrope oržali su niz predavanja, prezentacija i demonstracija iz različitih naučno-istraživačkih oblasti. Posjetioci su sinoć imali Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/magicna-noc-istrazivaca-u-banjaluci.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Noć istraživača po prvi put održana u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2012

BANJALUKA - Manifestacija "Noć istraživača", koja na zabavan način predstavlja nauku, održana je prvi put u Banjaluci i privukla je pažnju velikog broja građana, rekla je Srni vođa projekta Stanislava Ninković."`

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.