Izvor: Blic, 10.Okt.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA ZA INSPEKTORE Telefon brutalno ubijene Lane (19) mogao bi biti KLJUČ SLUČAJA, na mestu zločina nađene NJENE SLUŠALICE

Svirepo ubistvo Lane Bijedić (19) iz Mostara i dalje je enigma za brojne inspektore koji su uključeni u ovaj slučaj, koji se istražuje pod nadzorom Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona. Od nedelje uveče, kad je njeno telo pronađeno u reci Studenčici u mestu Studenci kod Ljubuškog, na samoj granici dva kantona, istražioci tapkaju u mestu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lana Bijedić posljednji put viđena na autobuskoj stanici u Čapljini

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2019

Svirepo ubistvo Lane Bijedić (19) iz Mostara i dalje je enigma za brojne inspektore koji su uključeni u ovaj slučaj, koji se istražuje pod nadzorom Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NJENO UBISTVO JE ENIGMA Tužilaštvo traži pomoć građana, svaka informacija o Lani Bijedić (19) može pomoći u RASVETLJAVANJU SLUČAJA

Izvor: Blic, 10.Okt.2019

Nakon MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona danas su iz Tužilaštva ZHK pozvali “sve građane koji imaju bilo kakve informacije ili dokaze o aktu nasilja počinjenom prema L. B. (19) iz Mostara da ih dostave ovom tužilaštvu ili Upravi policije MUP-a na telefonski broj: 039/830-808”.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.