Izvor: Blic, 20.Nov.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALIŠANI VEZANI ZA RADIJATORE Šokantni prizori tretmana dece iz Zavoda u Pazariću (VIDEO)

Poslanik Naše stranke u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Sabina Ćudić prezentovala je šokantne detalje o tretmanu štićenika, a posebno dece u Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne dece i omladine Pazarić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALIŠANI VEZANI ZA RADIJATORE Poslanica objavila ZASTRAŠUJUĆE SLIKE dece ometene u razvoju, region u šoku (VIDEO)

Izvor: Blic, 20.Nov.2019

Stravične fotografije maloletnika zbrinutih u Zavodu za zbrinjavanje dece obolele u razvoju koji se nalazi mestu Pazarić u okolini Sarajeva potresle su BiH, a zatim i čitav region. Kako prenose mediji iz BiH, poslanica Naše stranke u Predstavničkom domu Parlamenta Sabina Ćudić iznela je šokantne...

Nastavak na Blic...

Uprkos UŽASNIM PRIZORIMA iz Zavoda Pazarić, parlament FBiH ODBIO INICIJATIVU poslanice

Izvor: Blic, 20.Nov.2019

Većina poslanika u Predstavničkom domu parlamenta FBiH nije prihvatila predlog šefa Kluba Naše stranke Sabine Ćudić da se na dnevnom redu nađe informacija o stanju u Zavodu Pazarić.

Nastavak na Blic...

Decu vezuju u Zavodu u Pazariću: Poslanica objavila potresne dokaze, provera u toku VIDEO

Izvor: B92, 20.Nov.2019

Poslanica BiH predstavila je šokantne detalje o tretmanu štićenika Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne dece i omladine Pazarić...Poslanica Naše stranke u Predstavničkom domu parlamenta Federacije BiH Sabina Ćudić je novinarima u Sarajevu predstavila šokantne detalje o tretmanu štićenika,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.