MAJKA MONSTRUMA ZA TELEGRAF: Žao mi je što je Tijana mrtva, moj sin treba da odleži kaznu!

Izvor: Cafe.ba, 07.Avg.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA MONSTRUMA ZA TELEGRAF: Žao mi je što je Tijana mrtva, moj sin treba da odleži kaznu!

Ekipa Telegrafa posetila je porodičnu kuću u kojoj je živeo monstrum Dragan Đurić sa majkom Makivijom. Ona uplakana priča o svom sinu, kako nije vjerovala da je u stanju da tako nešto učini, kao i da je mislila da se Dragan ubio kada je vidjela juče da nema pištolja u kući

Makivija Đurić, majka Dragana Đurića koji je monstruozno ubio Tijanu Jurić, dala je u svom domu potresnu izjavu za Telegraf.

Oni žive u porodičnoj kući u Surčinu kao podstanari,a >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << majka tvrdi da ga nije školovala jer nije imala novca. Kako smo saznali, Dragan se nije ni sa kim družio, osim sa majkom i sestrom kod koje je i bio na odmoru.

Draganova majka ističe da joj je jako žao što je Tijana ubijena.

- Saznala sam juče kad sam došla s posla. Niko me nije obavestio da je Dragan uhapšen, otključala sam vrata kuće i zatekla haos, kao i da nema pištolja u kući. Prvo sam pomislila da je otišao da se ubije. Otišla sam kod snaje i ona mi je rekla da je dolazila policija – priča za Telegraf potrešena Makivija.

- Nita nije ukazivalo da bi on mogao da uradi tako nešto. Ne mogu da vjerujem da jedan čovek može tako nešto da uradi. Bio je dobar i pošten, brinuo je o meni, samo nije imao para. Ne što je moj, ali i dalje ne mogu skroz da vjerujem da je to učinio moj sin. Jako mi je žao tog djeteta što je ubijeno, ali žao mi je i mog djeteta – dodaje uplakana majka.

Za kraj, kaže da njen sin treba da odgovara za svoja dijela i odleži kaznu koju dobije.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka Tijaninog ubice: Mislila sam da se Dragan ubio

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2014

BEOGRAD, SUBOTICA - Majka Dragana Đurića mesara ubice, Makivija uplakana priča o svom sinu, kako nije vjerovala da je u stanju da tako nešto učini, kao i da je mislila da se Dragan ubio kada je videla juče da nema pištolja u kući...Makivija Đurić, majka Dragana Đurića koji je monstruozno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Majka ubice: Ako je moj sin ubio Tijanu, neka robija do kraja života!

Izvor: Večernje novosti, 07.Avg.2014

Surčin. Skromna, gotovo zapuštena kuća, broj 484A. Na terasi majka Dragana Đurića. Sama. Uplakana i izgubljena. - Ne verujem - jecala je Makivija Đurić. - Žalim za nesrećnim i nedužnim detetom. A, žalim i za sinom. Ako je to uradio, neka robija do kraja života. To bih mu i u oči rekla. Ali,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.