Izvor: Blic, 06.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi oteli novac i pucali na čuvare

BANJALUKA - Vozilo „Pošta Srpske", praćeno profesionalnim obezbeđenjem, opljačkano je juče u mestu Sokolovac na putu Banjaluka - Stričići, a šestorica razbojnika otela su zasad nepoznatu sumu novca.

Razbojništvo j praćeno i pucnjavom, ali niko nije povređen, a u interesu istrage više detalja nije saopšteno. Banjalučka policija potvrdila je da je o pljački obeveštena juče ujutro oko 6.50 časova, a uviđajem je utvrđeno da su razbojnici „audijem" presreli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „hjundai" „Pošta Srpske" i automobil agencije za obezbeđenje, koji je bio u pratnji. Nakon presretanja, petorica naoružanih maskiranih razbojnika su uz pretnju oružjem otela novac. U vreme pljačke, putem je naišao „opel astra" na koji su razbojnici ispalili nekoliko hitaca, kao i na vozilo koje je bilo u pratnji. U pucnjavi su oštećena oba vozila, ali nema povređenih, saopštio je Centar javne bezbednosti Banjaluka.

Prema navodima policije, u mestu Šibovi kod Banjaluke juče oko 8.50 časova pronađen zapaljen „audi" za koji se sumnja da je korišćen pri pljački. Istraga je u toku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.