Lika: Temperatura minus 7, nanosi snijega 60 centimetara!

Izvor: Cafe.ba, 19.Apr.2015, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lika: Temperatura minus 7, nanosi snijega 60 centimetara!

Na Velebitu u subotu navečer temperatura se spustila na minus 5 stupnjeva, palo je 8 centimetara snijega, a nanosi su mjestimice visoki i 60 centimetara.

Na sjevernom Velebitu u subotu navečer temperatura se spustila na 5 Celzijevih stupnjeva ispod ništice i palo je 8 centimetara snijega, a nanosi su mjestimice visoki i 60 centimetara, doznaje se od Ante Vukušića, meteorologa na Zavižanu. Jutros u 7 sati temperatura je pala za još dva stupnja te je iznosila -7 stupnjeva Celzijevih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << />
Naglo zahlađenje u Lici donijelo je snijeg tijekom dana i u podvelebitskim naseljima oko Gospića, a u Podgorju puše olujna bura, koja uzrokuje teškoće u prometu Jadranskom magistralom.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.