Legendarni glumac oženio 60 godina mlađu djevojku

Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Sep.2015, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni glumac oženio 60 godina mlađu djevojku

Njihova ljubav prije braka bila je platonska, međutim to nije najčudnije u cijeloj priči. Ivan Krasko (84) poznat po ulogama u preko 140 sovjetskih i ruskih filmova, oženio se 24-godišnjom djevojkom, i planira sa njom da zasnuje porodicu. Ovaj legendarni ruski glumac i njegova 60 godina mlađa djevojka Natalija Ševel, inače njegova bivša učenica, sudbonosno "da" izgovorili su na tajnoj ceremoniji u Sankt Petersburgu, kojoj su prisustvovali samo njegovi bliski prijatelji i članovi porodice. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << su ih mnogi kritikovali, srećni mladenci kažu da su stvoreni jedno za drugo. Ivan, koji ima šestoro djece i tri propala braka iza sebe, upoznao je Nataliju na fakultetu gdje je predavao, a ona je bila jedna od njegovih studentkinja. Počela je da mu piše poeziju, što je na njega ostavilo snažan utisak. "Njene riječi su učinile da se osjećam kao muškarac na način za koji sam mislio da je odavno nestao", priznao je glumac. U intervjuu koji su dali nedugo prije ceremonije, mladenci su rekli da ne mogu da provedu nijedan dan razdvojeni i da žive zajedno u glumčevom stanu u centru Moskve. Krasko, koji će za dvije nedjelje napuniti 85 godina, rekao je da je njihova ljubav prije braka bila platonska, ali da se sada nada da će zasnovati porodicu, jer oboje žele djecu. On već ima troje unučadi. "Naravno, ona malo brine o budućnosti, ali za mene je ovo uzbudljiv novi period u mom životu", rekao je on. Ivan kaže da još nije upoznao porodicu svoje supruge, ali da je nju predstavio svojim sinovima. Oni su ga, kako je ispričao, odmah pitali ko će naslijediti njegovu imovinu, ali Ivan tvrdi da ništa u njegovom testamentu neće biti promjenjeno. Kada ga je novinar upitao kako komentariše glasine da ga Natalija koristi zarad svoje karijere, on je objasnio da je tačno da ona trenutno nema posao, ali da on neće pokušavati da joj pomogne u karijeri. {youtube}8EN0VYbABuo{/youtube} (Super žena, foto: Youtube)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Legendarni Ivan Krasko oženio 60 godina mlađu djevojku (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2015, 11:10

Ivan Krasko (84) poznat po ulogama u preko 140 sovjetskih i ruskih filmova, oženio se 24-godišnjom djevojkom, i planira sa njom da zasnuje porodicu...Ovaj legendarni ruski glumac i njegova 60 godina mlađa djevojka Natalija Ševel, inače njegova bivša učenica, sudbonosno "da" izgovorili su na tajnoj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.