Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Jun.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić ostaje u Borcu

Čelnici banjalučkog Borca produžili su saradnju sa Branislavom Krunićem i riješili problem organizatora igre u naredne dvije godine. Najbolji fudbaler Republike Srpske u prošloj godini izrazio je zadovoljstvo što će i dalje nositi crveno-plavi dres. "Nisam imao puno dilema, a ni razgovori sa upravom nisu dugo trajali. Brzo smo se dogovorili, tako da na veliko zadovoljstvo ostajem na Gradskom stadionu. Vjerujem da ćemo i ove sezone imati odličan tim i da ćemo jurišati na jedan od trofeja i novi izlazak u Evropu", izjavio je Krunić za Press RS. Na vjernost Borcu, po svemu sudeći, odlučiće se i Mladen

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trio ostaje u Borcu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jun.2012, 19:45

Branislav Krunić, Bojan Marković i Mladen Žižović po svemu sudeći i naredne sezone će nositi dres Borca, koji će igrati kvalifikacije za Evropsku ligu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.