Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Maj.2012, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kratkofil Plus od 18. do 22. jula

Šesti Međunarodni filmski festival Kratkofil Plus održaće se od 18. do 22. jula 2012. godine u Banjaluci pod motom „motorzo". Fokus festivala ove godine je na Belgiji i na festivalu će se predstaviti kulturno i filmsko nasljeđe ove zemlje. Kad je riječ o programu festivala važno je naglasiti da će publika pored četrdesetak kratkih filmova iz cijelog svijeta u konkurenciji za Grand Prix i nagrade za najbolji igrani, dokumentarni, animirani i eksperimentalni film, kao i za najbolji regionalni (sa područja bivše Jugoslavije), u revijalnom programu Panorama Plus prikazati i izuzetno atraktivne cjelovečernje filmove. Na Kratkofilu Plus banjalučku premijeru

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kratkofil Plus - Motorzo

Izvor: SEEcult.org, 16.Maj.2012

Međunarodni filmski festival "Kratkofil Plus" biće održan od 18. do 22. jula u Banjaluci pod sloganom "Motorzo", a uz četrdesetak kratkih ostvarenja iz celog sveta i atraktivan revijalni program, posebno će biti fokusiran na Belgiju i njeno kulturno i filmsko nasleđe.

Nastavak na SEEcult.org...

Šesti Kratkofil plus od 18. do 22. jula u Banja Luci

Izvor: Popboks, 17.Maj.2012, 11:28

Šesti međurarodni filmski festival Kratkofil plus održaće se od 18. do 22. jula ove godine u Banjaluci pod motom Motorzo.  

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.