Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Jan.2013, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Borca dočekuju Čapljinu

Košarkaši Borca u petak uveče nastavljaju bitku za opstanak u elitnom društvu Bosne i Hercegovine. Crveno-plavi u okviru 15. kola Lige 12 dočekuju trećeplasirani tim prvenstva, ekipu Čapljine. Čapljinci nakon 14 kola imaju isti broj bodova kao i prva dva tima, mrkonjićka Mladost i Bosna, ali se zbog slabije koš-razlike trenutno nalaze na trećem mjestu. Kapiten Borca Nebojša Pavlović izuzetno cijeni rivala, ali vjeruje u pobjedu koja bi Banjalučanima omogućila mirniji nastavak sezone u borbi za opstanak. "Čapljina je najteži rival koji nam dolazi u goste u drugom dijelu sezone. Meč nam je veoma važan jer bi pobjedom Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kosarka/kosarkasi-borca-docekuju-capljinu.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Borac pobijedio Čapljinu Lasta

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Jan.2013

U prvoj utakmici 15. kola košarkaške Lige 12 Bosne i Hercegovine Borac je u Banjaluci pobijedio Čapljinu Lasta sa 73:62 (21:11, 16:18, 17:19, 19:14). Ostali susreti 15. kola na rasporedu su tokom vikenda, a sastaju se: Subota: Zrinjski Radnik BN basket (18.00) Posušje Varda HE (19.00) SL Takovo...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.