Koban epilog pucnjave u Sarajevu: Uprkos naporima lekara preminuo 29-godišnjak

Izvor: Blic, 18.Mar.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koban epilog pucnjave u Sarajevu: Uprkos naporima lekara preminuo 29-godišnjak

Haris Godinjak (29) iz Sarajeva koji je teško povređen u pucnjavi koja se u sredu dogodila u sarajevskom naselju Mojmilo, preminuo je noćas na Klinici za neurohirurgiju sarajevskog Kliničkog centra.

Potvrđeno je za Faktor iz izvora bliskih istrazi, ali i iz KCUS.

Njega je u sredu, zbog odranije neraščišćenih računa, iz pištolja teško ranio 23-godišnji Fahro Kahriman, zvani Cova iz Sarajeva.

Godinjak je odmah nakon pucnjave prevezen u KCUS, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se lekari na Odeljenju intenzivne nege borili da ga održe u životu, ali su njihovi napori bili uzaludni, te je on oko dva sata iza ponoći, podlegao.

Kahriman je nekoliko sati nakon pucnjave uhapšen, a Tužilaštvo KS zatražilo je da mu se odredi pritvor zbog bojazni da bi mogao ometati istragu, ponoviti krivično delo, te da bi njegovo puštanje na slobodu dovelo do uznemirenja javnosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PUCNJAVA U SARAJEVU: Preminuo Haris Godinjak kome su u kafiću pucali u glavu!

Izvor: Kurir, 18.Mar.2017

...Njega je u sredu iz pištolja ranio 23-godišnji Fahro Kahriman iz Sarajeva, i Godinjak je u teškom stanju sa povredama glave odmah je prevezen u KCUS..Pucnjava se desila ispred kafića "Tvins" zbog nerazriješenih računa Kahriman je nekoliko sati posle pucnjave uhapšen, a Tužilaštvo KS dana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.