Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Nov.2012, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keti Peri i Rijana se posvađale zbog Krisa Brauna

Keti Peri i Rijana posvađale su se jer Keti ne podržava Rijanino pomirenje sa Krisom Braunom. Keti Peri i Rijana važe za rijedak primjer dobrih prijateljica u muzičkim vodama, ali izvori bliski pjevačicama tvrde da je njihovo prijateljstvo pod ozbiljnim znakom pitanja, budući da jedva razgovaraju, piše "Blic". Keti Peri misli da Rijana pravi veliku grešku jer je dozvolila Krisu Braunu koji ju je pretukao prije tri godine da joj se ponovo vrati u život. Od kako su se Rijana i Kris pomirili između njih dvije vlada ogromna tenzija, a Keti svoje vrijeme uglavnom provodi sa Kristin Stjuart Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/keti-peri-i-rijana-se-posvadjale-zbog-krisa-brauna.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Keti Peri i Rijana se posvađale zbog Krisa Brauna

Izvor: Poznati.info, 06.Nov.2012, 00:57

Keti Peri i Rijana posvađale su se jer Keti ne podržava Rijanino pomirenje sa Krisom Braunom...Keti Peri i Rijana važe za redak primer dobrih prijateljica u muzičkim vodama, ali izvori bliski pevačicama tvrde da je njihovo prijateljstvo pod ozbiljnim znakom pitanja, budući da jedva razgovaraju...Keti...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.