Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Jan.2013, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasipović: Pogrešna interpretacija instrukcije

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Anton Kasipović izjavio je danas u Banjaluci da je dobio zahtjev Sindikata obrazovanja, nauke i kulture o povlačenju instrukcije direktorima škola u Srpskoj u vezi sa provođenjem Uredbe o minimumu procesa rada. "Trenutno zahtjev proučavamo. Mislim da je došlo do pogrešne interpretacije instrukcije", rekao je Kasipović, prenosi agencija Srna. On je podsjetio da je namjera davanja instrukcije bila da se spriječi bilo kakva samovolja direktora, kao i da se ima identičan pristup u svim školama u Srpskoj, ali i da je cilj zaštita ljudskih prava. Kasipović je naveo da će Vlada Srpske Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/kasipovic-pogresna-interpretacija-instrukcije.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Kasipović: Pogrešna interpretacija instrukcije

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2013

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Anton Kasipović izjavio je danas u Banjaluci da je dobio zahtjev Sindikata obrazovanja, nauke i kulture o povlačenju instrukcije direktorima škola u Srpskoj u vezi sa provođenjem Uredbe o minimumu procesa rada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.