Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Maj.2013, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada muškarci osjete porođajne bolove (VIDEO)

Svi smo čuli majke koje se žale da muškarci ne shvataju koliko porođaj boli i muškarce koji tvrde da žene pretjeruju. Ko je u pravu dokazala su dva muškarca koji su odlučili da iskuse porođajne bolove koji su simulirani električnim impulsima sat vremena (svi znamo da porođaj uglavnom traje duže, ali dobro). Ovaj video su napravili povodom Dana majki. Jedan od dvojice "porodiljaca" rekao je: - Mama ako je ovo što sam ja upravo iskusio barem približno onome što sam ja tebi učinio, izvinjavam ti se ti si pravi superheroj. {vimeo}65927758{/vimeo} (Trojka) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/porodica-i-zdravlje/kada-muskarci-osjete-porodjajne-bolove-video.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Nove porođajne muke muškaraca (FOTO,VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Maj.2013, 12:36

Dvojica muškarca želeli su da dokažu da žene preteruju kada su u pitanju porođajni bolovi i da bi ih oni mnogo lakše podneli pa su se podvrgli simulaciji porođaja. Dokazali su sasvim suprotno - da bi porođaj bio traumatičan i za najjače muškarce.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.