Izvor: Blic, 05.Avg.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLINCI ZA PRIMER Dečaci pronašli i vratili 1.500 KM, dva mobilna telefona i sat

U današnjem vremenu retko možemo da vidimo ono čemu su sinoć svedočili mnogobrojni Čapljinci prilikom utakmica Lige Mesnih zajednica opštine Čapljina. Dečaci su pronašli izgubljeni ruksak sa novcem i vratili ga vlasniku.

Nakon što je odigrana utakmica omladinske lige, na red su došli seniori. Prilikom zamene na terenu, neko je zabunom odneo ruksak starijih igrača u kojemu se nalazilo 1.500 KM, dva mobilna telefona i skupoceni sat, piše bljesak.info

Pošteni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dečaci su, čim su shvatili o čemu je reč, torbu uzeli i doneli do zapisničkog stola, koja je zajedno sa svim stvarima vraćena vlasniku.

Gest vredan pažnje svakako je pohvalan i na čast ovih mladića, kao i njihovih roditelja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.