Jovanović dao otkaz na Megatrendu

Izvor: B92, 18.Jun.2014, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović dao otkaz na Megatrendu

Beograd -- Rektor Mića Jovanović, na lični zahtev, više nije u radnom odnosnu na Univerzitetu Megatrend, saopšteno je danas iz te ustanove, čiji je Jovanović vlasnik.

"Na zahtev profesora doktora Miće Jovanovića postignut je sporazum o prestanku njegovog radnog odnosa na Megatrend univerzitetu", navodi se u saopštenju i dodaje da je u toku procedura za izbor novog rektora.

Sprovodi se procedura izbora profesora doktora Vladana Kutlešića za novog rektora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kutlešić je do sada bio zamenik rektora Megatrenda.

Jovanović je podneo ostavku na mesto rektora nakon što su srpski naučnici iz Velike Britanje osporili da je Jovanović doktorirao u Londonu i na sajtu "Peščanika" naveli da nisu uspeli da uđu u trag toj disertaciji iz 1983. godine.

Ministar prosvete Srđan Verbić objavio je da na Londonskoj školi ekonomije nema doktorskog rada rektora Jovanovića i pozvao ga da podnese ostavku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović dao otkaz na Megatrendu!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jun.2014

- Na zahtev profesora doktora Miće Jovanovića postignut je sporazum o prestanku njegovog radnog odnosa na Megatrend univerzitetu - navodi se u saopštenju tog univerziteta

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.