Još se traga za bratom i sestrom

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Jul.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još se traga za bratom i sestrom

Jutros je po vrletima podmajevičkog sela Rašljani kod Brčkog pokrenuta do sada najmasovnija potraga za nestalim dvadesetdvogodišnjim mladićem i njegovom petogodišnjom sestrom čiji je nestanak policiji prijavljen u subotu ujutro. "Na terenu su od jutros pripadnici brčanske policije, Crvenog krsta, Civilne zaštite, a pridružio nam se i veći broj građana. Takođe, pomoć nam pružaju i pripadnici specijalne jedinice MUP-a Republike Srpske s jednim helikopterom, te članovi Gorske službe >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << spašavanja iz Mostara i Srebrenika", kazao je Halid Emkić, portparol brčanske policije. Dodao je kako su uslovi na terenu izuzetno teški, ali da se neće odustati dok se mladić i njegova sestra ne pronađu, prenosi BN TV. Emkić je ranije izjavio da je mladić sa sestrom otišao od kuće u petak, 17. jula, roditeljima govoreći da ide na obližnju rječicu da se osvježi. Kako se naveče nisu vratili, roditelji su sutradan ujutro prijavili njihov nestanak. Mještani kažu da je mladić i ranije, dok je bio dječak, imao običaj da ode u šumu, gdje se zadržavao po nekoliko dana. "Ono što sada zabrinjava jeste činjenica da je otišao u dio šume u kojoj se ne snalazi dobro. Bolje ili odlično se snalazi u desnom dijelu šume, ali on je otišao u kontra stranu", kazao je jedan od mještana. (BLLIVE, Foto: Ilustracija/YAYimages)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Potraga za bratom i sestrom se nastavlja: Spasioci i helikopter MUP-a RS pretražuju šumu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2015

Potraga za nestalim Elvedinom Alićem (22) iz Rašljana kod Brčkog i njegovom petogodišnjom sestrom danas je nastavljena, uz angažman helikoptera i Gorske službe spasavanja iz Mostara...Portparol policije Brčko distrika Halid Emkić rekao je da je brčanska policija, nakon što jučerašnja i noćašnja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.