„JOŠ UVEK NE MOGU DA SABEREM UTISKE“ Ovo je najlepša devojka u BiH

Izvor: Blic, 04.Okt.2017, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„JOŠ UVEK NE MOGU DA SABEREM UTISKE“ Ovo je najlepša devojka u BiH

Aida Karahmetović, Aida Karamehmedović nova je Mis Bosne i Hercegovine. Ima 24 godine, rođena je u Švedskoj, gde je provela najveći deo svog života, a rođena je u Trebinju. Kaže da je iskustvo takmičenja za najlepšu devojku u BiH, za nju bilo neverovatno.

Uskoro putuje u Kinu, gde će se učestvovati u „trci“ za najlepšu devojku na svetu. Od ovog takmičenja očekuje mnogo, te kako kaže vidi sebe u prvih top 10.

- Nisam spavala nikako. Još uvek ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da saberem sve utiske. Osećaj kada su me proglasili za Mis BiH bio je neverovatan. Sve devojke su zaista super, konkurencija je bila jaka, ali smo se ipak fino slagale. Nije bilo ljubomore i svađe – priča Aida za N1.

Pripreme su održane u Turskoj gde su devojke radile i pripremale se za takmičenje, ali i uživale.

- Bili smo u Turskoj 12 dana. Odmarali smo prvi dana, a ostatak vremena smo radili - imali smo koreografije, probe, učlili smo da hodamo, da poziramo, slikali smo se i snimali. U jednu fotografiju ili snimak uloženo je više vremena nego što izgleda, kada se sve to pogleda – priča Aida, pred kojom je sada takmičenje za Mis sveta 2017.

- U Kinu idemo 20. oktobra, finale su mesec dana nakon toga – kaže Aida i dodaje da što se ovog posla tiče, prilika ima u BiH nego u Švedskoj.

Ona govori švedski, engleski, bosanski i malo španski jezik.

- Mnogo mi je bitno da mogu komunicirati sa drugim ljudima – smatra ova lepotica.

Aida je završila trogodišnji studij Grafičkog dizajna, ali joj je sada izbor za Mis sveta ipak prioritet.

- Počela sam raditi u struci letos, ali sam morala pauzirati zbog izbora. Posvetiću se ovom takmičenju koliko mogu – kaže Aida, koja se modelingom počela baviti od 19. godine, ali je zbog faklulteta pauzirtla.

- Sada sam se opet, na neki način vratila u sve to. Idem u teretanu 5 puta sedmično, to mi je kao hobi. Volim čitanje, slušam svu vrstu muzike, volim fotografisanje – kaže Aida, koja se na izboru za Mis sveta nada dobrom plasmanu.

- Posvetiću se tome. Nadam se da će biti slično kao na takmičenju za Mis BiH, bez ljubomore i svađe. Fino smo se družili. Očekujem sebe u top 10 – kaže Aida, koja bi, kako kaže volela da se priča o BiH u pozitivnom smislu, a ne o tome kako je bilo tokom rata.

- Ja ću pokušati da predstavim BiH u nekom svetlijem izdanju. Pokušaću da prestavim BiH kakva je danas – ističe ova lepotica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.