Iznenada pronađena kuma ljubavnica:  Lovci je zatekli kako luta kroz šiblje (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenada pronađena kuma ljubavnica: Lovci je zatekli kako luta kroz šiblje (FOTO)

U blizini ribnjaka u Prnjavoru lovci pronašli Mirjanu Vidaković, koja je nestala iz Dervente pre mesec dana. Njen venčani kum i ljubavnik Miro Bojanić, koji je i prijavio njen nestanak, u međuvremenu se obesio Mirjana Vidaković, koja je nestala pre mesec dana u Derventi, pronađena je živa danas u šiblju kod jezera na području Prnjavora.Nestanak Vidakovićeve policiji je prijavio njen venčani kum Miro Bojanić 21. septembra, a priča se da su njih dvoje bili u emotivnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vezi posle smrti njenog supruga. Bojanić se nedugo posle njenog nestanka obesio, što je izazvalo mnoge sumnje i pretpostavke o njenoj sudbini.PROČITAJTE JOŠ: BIZARNI LjUBAVNI TROUGAO: Obesio se posle nestanka venčane kume ljubavnice! O Mirjani se ništa nije znalo skoro mesec dana, sve dok je danas u blizini ribnjaka u Prnjavoru nisu pronašli lovci. Bila je u teškom fizičkom stanju, a gde je provela sve ovo vreme u ovom trenutku nije poznato.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PRONAĐENA KUMA LJUBAVNICA IZ DERVENTE: Mesec dana je živela u šiblju, a njen izgled šokirao je sve! Kum je prijavio njen nestanak, pa se ubrzo obesio! (FOTO)

Izvor: Kurir, 21.Okt.2019, 15:18

Mirjana Vidaković koja je nestala pre skoro mesec dana nestala na području Dervente pronađena je danas na području Prnjavora.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.