Izvor: Blic, 18.Sep.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivancov: Odluka Ustavnog suda BiH ne doprinosi smirivanju tenzija

Ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov izjavio je da je razočaran odlukom Ustavnog suda BiH o zabrani referenduma.

Ruski ambasador smatra da jučerašnja odluka ne doprinosi smirivanju tenzija u BiH, prenosi RTRS.

Ivancov je najavio da će o novonastaloj situaciji nakon odluke Ustavnog suda BiH sutra razgovarati sa zvaničnicima Republike Srpske, a narednih dana i sa partnerima iz međunarodne zajednice u BiH.

- Lično sam razočaran odlukom Ustavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << suda BiH, takva odluka ne doprinosi smirivanju tenzija, naprotiv produbljuje političku krizu. Umesto dijaloga i kompromisa što je poznati stav Rusije, samo se od Banjaluke traže ustupci. Zato ću sutra o svemu razgovarati sa rukovodstvom Republike Srpske - rekao je Ivancov.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivancov: Odluka Ustavnog suda BiH ne doprinosi smirivanju tenzija

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Sep.2016

SARAJEVO - Ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov izjavio je da je razočaran odlukom Ustavnog suda BiH o zabrani referenduma...Ruski ambasador smatra da jučerašnja odluka ne doprinosi smirivanju tenzija u BiH, prenosi RTRS...Ivancov je najavio da će o novonastaloj situaciji nakon odluke Ustavnog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ivancov: Samo se od Banjaluke traže ustupci

Izvor: Vostok.rs, 19.Sep.2016, 09:18

Ambasador Rusije u Sarajevu Petar Ivancov izjavio je da je razočaran odlukom Ustavnog suda državne zajednice BiH o zabrani referenduma o Danu Republike Srpske i da će se sastati sa zvaničnicima Republike Srpske.. . Ruski ambasador smatra da odluka Ustavnog suda ne doprinosi smirivanju tenzija...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.