Ispovijest žigola: Zaradim očevu platu za noć

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Avg.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovijest žigola: Zaradim očevu platu za noć

On je obrazovan - na master studijama međunarodnih odnosa. On je lijep - na ulici se za njim upadljivo okreću i muškarci i žene. I on je bogat - ima stan u elitnom dijelu Beograda. - Ti si... - novinari "Blica biraju riječi i vrebaju promjenu na njegovom licu - žigolo? - Ja sam muška kurva! Smije se i pokazuje savršene zube. Preplanulo izbrijano lice plijeni svojom skladnošću, a zelene oči ispod visokog glatkog čela i crne kose iskre se životnom radošću. U posao je ušao neosjetno: >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << uživao je u iskušavanju moći i zavođenju sredovječnih beogradskih gospođa, a njihove poklone, parfeme, garderobu, pa putovanja prihvatao je kao prirodni izraz njihove zahvalnosti za sreću koju im pruža... da bi jednog dana odlučio da njegova nagrada više ne treba da zavisi od njihove darežljivosti. Onda je proširio ponudu, počeo je da radi i s muškarcima. - Radim isključivo na preporuku. Moja najniža tarifa za veče veća je od plate mog oca - smije se, ali mu oči ovog puta ostaju ozbiljne. Otac mu predaje u jednoj školi. Onda, kao da se pravda, dodaje da ima velike rashode: zbog kozmetike, vježbanja i svega što pomaže održavanju njegovog besprijekornog izgleda, pa garderoba i život na visokoj nozi uopšte... i putovanja. Tečno govori engleski, njemački, španski i francuski, i sve češće radi u Evropi. Beograd je postao malo tržište za njega. - Još par godina, najviše pet. Poslije će me mrziti da ovo radim - kaže kao da ne želi da prizna da će ostariti. Nada se poslu u jednom ministarstvu. Ima tamo jake veze, sutra bi, kaže, mogao da počne da radi. Inače, nema iluzija o moralnosti svog posla, a od griže savjesti, čini se, brani se humorom. - Kakav bi hit bila moja autobiografija... - smije se. Jedna je žena uhvatila muža, javnu ličnost koja ne silazi sa TV ekrana, u preljubi s bebisiterkom. Da bi mu oprostila, kao što je nevjernik tražio, postavila je uslov: i ona će spavati s drugim, ali on to mora da gleda. Tu u priču, i njen krevet, uskače junak ove priče. - Kad je ona počela da se uvija i da vrišti od uživanja, muž se rasplakao i istrčao iz sobe... - priča zacenjen od smijeha. Poslije dodaje poentu: ta je žena i ranije bila njegov klijent. S neskrivenom porugom priča o tome kako ga u Srbiji muškarci angažuju kako bi se pred nekim strancima predstavili kao gejovi. - Kad saznaju da im je gost iz Evrope koji ima pare gej, raspamete se... Od nevladinih organizacija, preko političkih partija, do biznismena, svi su me zvali na večere i podvodili strancima.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Ispovest beogradskog žigola: Za noć zaradim tatinu profesorsku platu

Izvor: Svet, 18.Avg.2014

Mladić s juga Srbije, inače student, “za kojim se okreću i muškarci i žene” radi kao žigolo i već je zaradio dovoljno novca za stan u elitnom delu Beograda. On za sebe otvoreno kaže da je “muška kurva”.. Tvrdi da je u posao ušao neprimetno, uživajući u zavođenju beogradskih gospođa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.