Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest oca tragično nastradale studentkinje: Edita nije htela da se vrati u Sarajevo

Padao je mrak nad sarajevskim grobljem Bare sinoć kada je povorka od dva vozila krenula prema Bosanskoj Krupi, rodnom mestu jedne od tragično nastradalih studentkinja.

U jednom vozilu bio je Enes Malkoč, odlikovani policijski komandir. U drugom, telo njegove tragično stradale dvadesetogodišnje ćerke Edite.

Zaustavio se i prišao novinarima „Avaza“. Suze je bilo nemoguće sakriti. Iako je planirala ostati kod kuće do 2. oktobra, kako je kazao njen otac, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je njena sestrična proslavila rođendan, Edita je svoj povratak stalno odgađala.

Pročitajte još:

- Nije htela da ide. Trebala se ona davno vratiti u Sarajevo i nastaviti sa školovanjem, ali je stalno odgađala „Ostaću da glasam, ostaću na rođendanu sestrične… Jednostavno, ovaj put baš joj se nije išlo - kazao je, praveći pauze između svake reči.

Ispričao je da je Edita bila studentica treće godine Odseka za psihologiju. Odlična studentica, ćerka, sestra i tetka. Stradala je s najboljom prijateljicom i cimerkom.

- Šta ću ja sad, šta da kažem, ne znam ni to. Druga ćerka mi je javila, videla je valjda na internetu. Imam njih dve i unuku. Otišla je u četvrtak i eto - jedva je izgovorio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.