Iskasapila momka u stanu na Miljakovcu

Izvor: Cafe.ba, 17.Okt.2014, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskasapila momka u stanu na Miljakovcu

Muškarac starosti oko 35 godina preminuo je u beogradskom naselju Miljakovac od posljedica ranjavanja oštrim predmetom, riječeno je jutros u Hitnoj pomoći.

"Na poziv policije u 22.32 u ulici Nikole Marakovića 27, ljekarske ekipe konstatovale su smrt muške osobe, koja je zadobila ubode u lijevu stranu grudnog koša", navode u hitnoj pomoći.

List "Informer" piše da je Jasmina C. (37) ubila svog momka Milana T. sinoć oko 23 sata u stanu njegovog prijatelja. Odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << poslijezločina je pobjegla.

List piše da se sumnja da su oboje bili pod dejstvom droge, a komšije kažu da su ih često viđali kako se svađaju.

"Čuo sam buku i dreku, pa sam pogledao kroz prozor i video Jasminu i Milana kako se svađaju. čak su i poneki šamara razmenili, a onda ušli u zgradu. Pretpostavljao sam da su otišli u njegov stan.", kaže jedan od komšija iz zgrade u Nikole Marakovića.

Međutim, njih dvoje nisu otišli u Milanov stan, već kod zajedničkog prijatelja koji stanuje u istoj zgradi.

Izvor lista navodi da su njih dvoje nastavili da se svađaju u tom stanu.

"Jasmina je sve vrijeme vikala, udarala i šutirala Milana. Povremeno je izlazila napolje da doziva pomoć, a onda se vraćala da bije momka. Očigledno je bila pod dejstvom narkotika."

U jednom trenutku ona je zgrabila nož i bukvalno iskasapila Milana. Potom je pobjegla.

Komšije su zvale policiju. Ubrzo je stigla i interventna jedinica i dala se u poteru za osumnjičenom.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.