Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Okt.2012, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspektor ukrao golf, cijeli slučaj zataškan

Slavko Blagojević, inspektor CJB Doboj, ukrao je golf 2 sa parkinga u podrumu tržnog centra "Tuš" u Doboju, a Centar javne bezbjednosti (CJB) Doboj zataškao je čitav slučaj, tvrdi izvor "Nezavisnih" blizak MUP-u RS. "Nezavisnim" je potvrđeno da je nesvakidašnji slučaj počeo 9. oktobra ove godine, oko 19.25, kada je Srećko Đukić pozvao policiju i rekao da mu je sa parkinga u podrumu tržnog centra ukraden golf sive boje, bez registarskih oznaka. Poziv je primio Zoran Nešić, dežurni policajac u Policijskoj stanici Doboj 1 i uputio patrolu, što je i uobičajeno u ovakvim situacijama. Đukić je u prijavi Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/inspektor-ukrao-golf-cijeli-slucaj-zataskan.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Nakon pisanja »Nezavisnih« banjalučki inspektori ispituju krađu u Doboju

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2012

BANJALUKA, DOBOJ - Inspektori Uprave Kriminalističke policije (UKP) MUP-a RS danas su poslani u Centar javne bezbjednosti (CJB) Doboj kako bi sproveli istragu nakon pisanja "Nezavisnih" o zataškavanju istrage o krađi automobila koju je izvršio inspektor Slavko Blagojević, potvrdila je Mirna Šoja,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.