Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Jan.2013, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija:Optužnica protiv silovatelja

Protiv šestorice Indijaca koji su silovali i pretukli 23-ogodišnju djevojku 16. decembra u autobusu, a koja je preminula od tih povreda biće podnijeta optužnica. Protiv njih bi trebalo formalno da bude podignuta optužnica u četvrtak za kidnapovanje, grupno silovanje i ubistvo, saopštila je danas indijska policija. Trenutno je u toku test kojim se utvrđuje za jednog od pritvorenih nasilnika da li je maloljetan, prenijela je agencija AP. Tužilaštvo će zatražiti smrtnu kaznu za petoricu nasilnika, ako se potvrdi da je šesti osumnjičeni maloljetan, pošto po indijskom zakonu maloljetnici svi ispod 18 godina, ne mogu da budu krivično Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/indijaoptuznica-protiv-silovatelja.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Indija: U četvrtak optužnica protiv šestorice za silovanje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Jan.2013, 11:28

Šest muškaraca osumnjičenih da su silovali mladu Indijku biti će i službeni optuženi za zločin u četvrtak. Petorica od njih se optužuju za silovanje, otmicu i ubojstvo i mogli bi biti osudjeni na smrtnu kaznu. Tužilaštvo je dalo nalog da se utvrdi da li je šesti osumnjičeni mlađi od...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.