I TO SE DEŠAVA Meč Borca i Radnika prekinut zbog povrede sudije

Izvor: Blic, 06.Sep.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TO SE DEŠAVA Meč Borca i Radnika prekinut zbog povrede sudije

Fudbaleri Borca i Radnika iz Surdulice odigrali su svega 78 minuta prijateljske utakmice u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Razlog prekida je povreda glavnog sudije Maja Vujovića, a superligaš Srbije je imao prednost od 1:0. Jedini strelac bio je Ivan Marković u 10. minutu.

Borac je igrao u sastavu: Avdukić, Dujaković, Zekanović, Raspudić, Janičić, V. Danilović, Radulović, Galešić, Čudić, Veselinović, Karić. Još su igrali: Modić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kondić, Puzigaća, Ojdanić, I. Danilović, Guberac, Burazor, Maksimović, Suzuki, Mirković i Kunić.

Ovaj meč, kao i prijateljska utakmica koju su Banjalučani odigrali u nedelju protiv Alfa Modriče (7:0), poslužiće novom treneru Zoranu Milinkoviću da se odluči za sastav koji će da se suprotstavi Širokom Brijegu na ''Pecari'' u derbi susretu 7. kola Premijer lige BiH.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bizaran prekid utakmice Radnik – Borac

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2017

Prijateljski duel banjalučkog Borca i Radnika iz Surdulice u Staroj Pazovi prekinut je u 78. minutu, nakon što se povrijedio glavni sudija susreta Majo Vujović...S obzirom da su na meču bila prisutna samo još dvojica pomoćnika, Svetozar Živin i Milan Šutulović, posljednjih desetak minuta nije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.