Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Jun.2013, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grudnjaci kakve znamo uskoro postaju prošlost?

Sadašnji grudnjaci, odnosno korpe koje se mere veličinama A,B,C i D, uskoro bi mogli biti zamijenjeni grudnjacima čije će se korpe prilagođavati volumenu, odnosno obliku grudi. Najnoviji proizvod američke kompanije "Jockey International" koja proizvodi i distriburia donji veš, zamjeniće čuvenu D korpu grudnjakom po imenu "Jockey Bra". Zaposleni u kompaniji smartaju da su dosadašnji grudnjaci loše označeni, odnosno da su veličine loše, jer fokus treba da bude na volumenu. Umjesto tradicionalnih veličina označenih sa A, B, C i D uskoro bismo na tržištu mogli pronaći grudnjake koji su označeni brojevima, veličina od 1 do 10, a u Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/lifestyle/grudnjaci-kakve-znamo-uskoro-postaju-proslost.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Brushalteri kakve znamo odlaze u prošlost?

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jun.2013

Umesto tradicionalnih A, B, C i D veličina korpi brushaltera uskoro bi mogli da očekujemo njihovu zamenu sa volumenskim korpama koje se prilagođavaju obliku grudi...Kompanija "Jockey International" se priprema da lansira brushalter namenjen volumenu grudi koji će nositi naziv "JOCKEY Bra". Smatraju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.