Granična policija BiH: Na području Foče zaplenjeno 5.000 kutija cigareta

Izvor: Blic, 10.Nov.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granična policija BiH: Na području Foče zaplenjeno 5.000 kutija cigareta

Pripadnici Granične policije BiH zaplenili su 5.000 kutija raznih vrsta cigareta bez akciznih markica, sprečili ilegalan prelazak granice četvoro državljana Irana i uhapsili dve osobe sa poternica.

Iz Granične policije je saopšteno da su cigarete otkrivene juče u graničnom pojasu na području Foče tokom kontrole automobila "pasat" registarskih oznaka BiH, kojim je upravljao državljanin BiH čiji su inicijali M.B.

Cigarete, vozilo i drugi dokazni materijali privremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su oduzeti, a protiv M.B. će Tužilaštvu BiH biti dostavljen izveštaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Službenici Jedinice granične policije Strmica juče su u mestu Martin Brod /Bihać/ sprečili četvoro državljana Irana u ilegalnom prelasku granice.

Ilegalni migranti predati su pripadnicima Službe za poslove sa strancima na dalje postupanje.

Pri ulasku u BiH, na graničnom prelazu Brod, uhapšena je osoba čiji su inicijali E.M. nakon što je graničnim proverama utvrđeno da je za njom Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo potragu zbog nasilničkog ponašanja.

Na aerodromu Tuzla uhapšena je žena čiji su inicijala V.B. jer je utvrđeno da je za njom MUP Kantona Sarajevo raspisao potragu zbog teškog krivičnog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Ovo lice je na aerodrom Tuzla stiglo letom iz Geteborga, a biće predato nadležnim organima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.