Glumica ostala bez posla jer nema fakultetsku diplomu

Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Dec.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica ostala bez posla jer nema fakultetsku diplomu

Otkako je prije nekoliko godina postala izvršna direktorka kompanije Yahoo Marisa Mejer je pod lupom javnosti. Kada je 2012. godine došla na poziciju izvršne direktorke imala je zadatak da kompaniju Yahoo digne na noge. Za samo dvije godine Marisa je stupila u kontakt sa svima – od poznatih novinara, slavnih zvijezda do čelnika vodećih svjetskih kompanija kako bi osvježila dosadašnji način rada. Budući da je holivudska glumica Gvinet Paltrou autorka najprodavanijeg kuvara i vodi uspješan >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << blog Goop, čelnici kompanije su bili zainteresovani da ona uređuje rubriku Yahoo Food. Ipak, Majerova je odustala od ove ideje kada je vidjela da Gvinet nema univerzitetsku diplomu. Kako bliski izvori navode, Majerova ima naviku da svoje kolege ispituje koji su koledž pohađali. Visoko obrazovanje joj je jako važno zbog čega joj se nije dopala činjenica da neko ko nema diplomu uređuje jednu od najčitanijih rubrika na sajtu. Inače, čini se da Mejerova zna šta radi budući da je djelimično uspjela da vrati kompaniju na pravi put, pa se sada već pošteno takmiče u konkurenciji s velikom četvorkom internet biznisa – Eplom, Guglom, Fejsbukom i Amazonom. (Super žena)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Ništa bez fakulteta: Glumica ostala bez posla jer nema univerzitetsku diplomu

Izvor: Svet, 22.Dec.2014

Otkako je pre nekoliko godina postala izvršna direktorka kompanije “Yahoo” Marisa Mejer je pod lupom javnosti. Njen zadatak bio je da kompaniju “digne na noge”, što je ona za samo dve godine i uspela.. Marisa je stupila u kontakt sa svima – od poznatih novinara, slavnih zvezda do čelnika...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.