Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Nov.2012, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gavranović: Spremno dočekujemo zimu

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović izjavio je danas da su izvršene sve pripreme za nesmetan rad zimske službe u predstojećem periodu s ciljem da se život u zimskim uslovima odvija potpuno normalno i bezbjedno, prenose agencije. - Funkcionisanje zimske službe u predstojećem periodu osnovni je preduslov da sve ostale službe mogu da funkcionišu i da se život u zimskim uslovima odvija potpuno normalno i bezbjedno rekao je Gavranović na konferenciji za novinare na kojoj je najavljen početak rada zimske službe za sezonu 2012./2013. godine. Napomenuvši da su Programom zajedničke komunalne potrošnje za rad zimske službe u ovoj Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/banjaluka/gavranovic-spremno-docekujemo-zimu.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Predsednik opštine Niška banja pristupio URS

Izvor: Press, 16.Nov.2012, 13:17

Predsednik opštine Niška Banja Zoran Vidanović pristupio je Ujedinjenim regionima Srbije, i on je 16. gradonačelnik koji je pristupio toj opciji, saopšteno je danas na konferenciji za novinare URS...Član Predsedništva URS Vladimir Ilić rekao je da je URS ušla u vladu kako bi sprovodila načela...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.