Eva Longorija se ponovo vjerila

Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Dec.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Longorija se ponovo vjerila

Eva Longorija objavila je da se vjerila za svog dečka Hosea Antonija Bastona. Zvijezda serije "Očajne domaćice" na Instagramu je u nedjelju otkrila da ju je Hose (47) zaprosio tokom odmora u Dubaiju, te pokazala predivan prsten sa rubinom, prenosi "Blic". Par je posjetio Dubai kako bi prisustvovali gala večeri na filmskom festivalu, a za tu priliku je Eva, najavljujući svadbu, obukla elegantnu bijelu haljinu. Vijest da će se ponovo udati iznenadila je njene fanove, s obzirom na to da je glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << nedavno izjavila da nema šanse da ponovo stane pred oltar. "Brak i djeca mi nisu u planu", kazala je ona. Eva se 2011 razvela od košarkaša Tonija Parkera, nakon četiri godine braka, a prethodno je bila udata za glumca Kristofera Tajlera 2002, da bi se dve godine kasnije razveli. Sa Hoseom je počela da se zabavlja 2013. godine. On je direktor i predsednik "Televise", najveće medijske kuće u Južnoj Americi.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Treća sreća: Glumica se ponovo verila

Izvor: B92, 14.Dec.2015

Na svom Instagram profilu je objavila ovu radosnu vest...Eva Longorija se verila po treći put. Ovog puta je to uradila sa Hosea Antonijom Bastonom. Zvezda "Očajnih domaćica" je otkrila da ju je Hose (47) zaprosio tokom odmora u Dubaiju, a onda je na društvenoj mreži pokazala prsten sa rubinom...Par...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.