Eksplozija na platou isred Policijske stanice u Kotor Varoši

Izvor: Blic, 01.Jan.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na platou isred Policijske stanice u Kotor Varoši

KOTOR VAROŠ - Nepoznata osoba bacila je u novogodišnjoj noći, desetak minuta iza ponoći, eksplozivnu napravu na plato ispred zgrade Policijske stanice u Kotor Varoši. Na sreću žrtava, ni povređenih nije bilo.

Povređenih nije bilo, ali su geleri oštetili jedno privatno vozilo, kao i staklo na poslovnom objektu, udaljenom 30-tak metara od Policijske stanice, kaže izvor ’’EuroBlica’’ u policiji.

Portparol CJB Banjaluka danas se nije javljala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na telefon, pa nismo mogli saznati o kakvoj eksplozivnoj napravi se radi.

Stanari zgrada, koje se nalaze u blizini Policijske stanice, kažu da ih je eksplozija uznemirila, a da su tek jutros čuli gde je eksplozivna naprava bačena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ISPRED POLICIJSKE STANICE EKSPLODIRALA BOMBA

Izvor: Kurir, 02.Jan.2011, 19:30

KOTOR VAROŠ- Nepoznata eksplozivna naprava eksplodirala je u subotu ispred policijske stanice u Kotor Varoši u toku novogodišnjeg vatrometa, ali niko nije povređen, potvrđeno je bosanskim medijima u Centru javne bezbednosti Banja Luka...Od eksplozije, koja se dogodila u noći između petka i subote...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.