Izvor: Blic, 30.Avg.2016, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUROBLIC NA SLAVLJU POVODOM ROĐENJA UNUKE PREDSEDNIKA RS Čestitke porodici Dodik sa svih strana, goste zabavlja Saša Matić

Mnogobrojna rodbina, prijatelji i poslovni saradnici večeras su u Aleksandrovcu, kod Laktaša, uveličali slavlje porodice Dodik, koje je organizovano u ime najmlađeg člana familije predsednika Republike Srpske.

Devojčica Nika kasno sinoć „stigla“ je na svet i donela neverovatnu radost svojim roditeljima Igoru i Ivani, a posebno uzbuđen zbog prinove svakako je deda – Milorad Dodik.

„EuroBlic“ je sinoć prvi čestitao Dodiku, nakon čega je usledio poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na večerašnje slavlje, koji je - naravno - ispoštovan.

Ekipu „EuroBlica“, jedini medij koji je prisustvovao proslavi, predsednik Srpske toplo je dočekao, nakon čega je usledilo čestitanje, uručivanje poklona i „selfi“ sa prvim čovekom RS.

Lokal „Igokea“ pun je kao „šibica“, a slavlju koje je dobrim pesmama i muzikom uveličao Saša Matić sa svojim bendom, između ostalog, prisustvovali su i premijerka RS Željka Cvijanović, ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS, Srebrenka Golić, poslanik u NSRS i aktuelni kandidat za gradonačelnika Banjaluke, Igor Radojičić sa suprugom, te mnogi drugi.

Na repertoaru Matića našli su se i neprolazni hitovi Miroslava Ilića, pa je pesmu „postao sam momak, nisam više dete“ otpevao u obradi „postao sam tata, nisam više dete“.

Svi prisutni pevali su sa Matićem u glas, a najveseliji je bio Dodik mlađi – ponosni tata novorođene Nike.

Predsedniku RS srce je prepuno radosti, a u prilog tome govori i podatak da je Dodik odbio danas da komentariše odluku PIK.

- U danu, u kojem sam dobio unuku i koji je tako poseban za mene i za moju porodicu, ne pada mi na pamet da se bavim PIK i njihovim saopštenjima - poručio je ranije Dodik.

Podsećamo, porodica Dodik postala je bogatija za još jednog člana, devojčicu Niku, koja je teška 3.800 grama, sinoć, nešto pre ponoći.

Dolazak prinove u holu porodilišta čekalo je 20-ak najužih članova porodice i prijatelja, među kojima su bili i novinari "EuroBlica".

Pročitajte još:

- Ponosan sam i srećan. Posebno jer se radi o prvom detetu mog sina - rekao je tada Dodik.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.