Džeka Nikolsona su više startovali muškarci nego žene

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Jul.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džeka Nikolsona su više startovali muškarci nego žene"

Slavni američki glumac Džek Nikolson, iako važi za velikog zavodnika i ženskaroša, morao je više da se brani od udvarača nego udvaračica. Tako barem tvrdi njegova bivša supruga i koleginica Anđelika Hjuston koja je s njim bila u braku 16 godina. "Bio je u centru pažnje, naravno žena, ali i muškaraca. Oni su čak bili gori od žena, nastrali su na njega poput kakvih šiparica vičući Džek! Džek! Džek!", ispričala je ona. Kako prenose elektonski mediji, 63-godišnja glumica je >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << u intervjuu američkoj TV mreži CBS kazala da je Džeka upoznala 1973. na zabavi u njegovoj kući u Los Anđelesu. "To je bila ljubav na prvi pogled", istakla je Anđelika koja se od sada 77-godišnjeg glumaca razvela 1989. godine, kada je dobio dijete sa drugom glumicom. "Iznenada je bio odsutan iz mog života koliko je prije toga bio prisutan. To je za mene bilo jako teško", ispovjedila se Anđelika Hjuston. (Agencije)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Anđelika Hjuston: Muškarci su nasrtali na Džeka Nikolsona više od žena

Izvor: Story, 30.Jul.2014

Slavni američki glumac, iako važi za velikog zavodnika i ženskaroša, morao je više da se brani od udvarača nego udvaračica..Foto: Profimedia

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.