Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Nov.2012, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejmi Oliver: Nikada nisam pročitao nijednu knjigu

Jedan od najpoznatijih kuvara na svijetu, Džejmi Oliver priznao je da nije pročitao nikada nijednu knjigu Iako slavni kuvar ima svoj časopis, to ne znači da ga on i čita. Džejmi je u nedavnom intervjuu za" Independent" izjavio da nikada nije pročitao nijednu knjigu. Kako kaže, sve mu brzo dosadi. Jedina knjiga koju je uspio da pročita skoro do kraja je "Kitchen Confidential" Antonija Burdena. Oliver smatra da bi možda sada trebao da je završi do kraja. (Press) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/dzejmi-oliver-nikada-nisam-procitao-nijednu-knjigu.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džejmi Oliver: Nikada nisam pročitao nijednu knjigu

Izvor: Press, 20.Nov.2012

Jedan od najpoznatijih kuvara na svetu, Džejmi Oliver priznao je da nije pročitao nikada nijednu knjigu..Iako slavni kuvar ima svoj časopis, to ne znači da ga on i čita. Džejmi je u nedavnom intervjuu za" Independent" izjavio da nikada nije pročitao nijednu knjigu...Kako kaže, sve mu brzo dosadi....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.