Dve osobe uhapšene na graničnom prelazu Hum

Izvor: Blic, 03.Feb.2018, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe uhapšene na graničnom prelazu Hum

Službenici Jedinice granične policije Hum lišili su danas slobode dvojicu državljana BiH, saopšteno je danas iz Granične policije BiH.

Na graničnom prelazu Hum prilikom ulaska u BiH utvrđeno je da pedesetšestogodišnjeg E.Č. potražuje Opštinski sud u Zenici zbog krivičnog dela prikrivanje i predat je službenicima Sudske policije sudova u Bosansko-podrinjskom kantonu Goražde.

Proverama tridesetšestogodišnjeg S.J. prilikom izlaska iz BiH utvrđeno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ga potražuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona 10 zbog krivičnog dela prevara. Biće predat nadležnom organu.

Pripadnici Jedinice granične policije Dobrljin na prelazu Kostajnica prilikom ulaska u BiH 1. februara su lišili slobode četrdesetsedmogodišnjeg državljanina BiH, čiji su inicijali A.T, za kojeg je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Bihaću zbog krivičnog dela krađa i predat je službenicima Sudske policije Bihać.

Istog dana na prelazu Gradiška prilikom ulaska u BiH lišen je slobode dvadesetosmogodišnji državljanin BiH S.M, za kojeg je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog dela teška krađa i predat je službenicima Sudske policije Banjaluka.

Na Međunarodnom aerodromu Tuzla istog dana na letu za Stokholm pasoškom kontrolom utvrđeno je da lice čiji su inicijali B.R. /29/ potražuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo zbog krivičnog dela teška krađa. Ovaj državljanin BiH lišen je slobode i predat službenicima Sudske policije sudova Tuzlanskog kantona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.