Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Apr.2013, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Račić v.d. direktora UKC Banjaluka

Vlada RS na današnjoj sjednici razriješila je dužnosti dosadašnjeg direktora Univerzitetsko-kliničkog centra Banjaluka, Branu Topića, a za vršioca dužnosti direktora imenovala profesora doktora Duška Račića, načelnika Neurološke klinike. Ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Slobodan Stanić, 15. marta formirao je Komisiju za stručni nadzor u Kliničkom centru, koja je trebalo da ispita zapošljavanja u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a kontrole su završene krajem marta. Klinički centar Banjaluka trenutno dobavljačima duguje više od 40 miliona maraka. Prema podacima Poreske uprave RS, poreski dug ove ustanove premašio je osam miliona maraka. (RTRS) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/dusko-racic-v.d.-direktora-ukc-banjaluka.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Stanić najavio provjeru rada svih zdravstvenih ustanova

Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Apr.2013, 14:30

Ministar zdravlja RS poručio je da će biti kažnjeni direktori zdravstvenih ustanova za koje se utvrdi da su nesavjesnim radom ugrozili poslovanje. Stanić najavljuje da će timovi resornog ministarstva temeljito provjeriti rad svake zdravstvene ustanove, dati odgovarajuće preporuke i zahtijevati...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.